Talvikin valinta

Lupien kanssa kyläkauppaan. Jihaa! Käytiin täällä itseasiassa jo syksyllä, mutta silloin oli niin pimeää, kylmää ja märkää, että ei saanu mitään irti koko kauppapahasesta. Tänään oli kuitenkin toinen stoori! Olkaa hyvät. Ja joo, tosiaan. Mun tietokoneen näytön kontrastit ja valosuudet on tällä hetkellä ihan miten sattuu. Etukäteispahoittelut siis jos nää nyt on yli/alivalottuneita tmv.
















Mahti paikka, ei voi muuta sanoa.

Kommentit

  1. Taas hieno setti. On aika surkeaan jamaan jätetty kyläkauppa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! :-) Joo ei oo kyllä parhaimmassa hapessa tää.. Yläkerrassa on asunto, joka on vähintäänkin yhtä huonossa kunnossa. Siitä mulla onkin kuvasarja täällä jo viime vuodelta.

    VastaaPoista
  3. Harmi ettei tätä blogiasi komentoijat meinaa löytää, ehkä kuitenkin "hiljaisia " kävijöitä on?

    VastaaPoista
  4. Joo harmihan tuo.. Olis kyllä jotenkin mielekkäämpää tehä näitä juttuja, jos tulis enemmänkin kommentteja. Kuitenkin tätä on katottu yli 10 000 kertaa ja koko ajan porukkaa käy, mut kai suomalaiset on enemmän stalkkaajakansaa :D Eipä tuo haittaa, kukin tyylillään. Ainakin ne harvat kommentit, jotka tulee, on toivottuja ja ilolla vastaanotettuja :D

    VastaaPoista
  5. Joo, huomasinkin tuosta laskurista, että hiljaisia katsojia on paljonkin.
    Tietysti se on pääasia kuvablogilla, että kuvat kiinnostavat, mutta jonkin merkin toivoisi heidänkin jättävän kommenttilaatikkoon. Olisi hiukan elävämmän tuntuista.;)

    VastaaPoista
  6. Mä löysin tämän sivun toissapäivänä, ja siitä lähtien olen yrittänyt etsiä tietoa tuosta Talvikin Valinta K-Extrasta, vaan mitään ei löydy. :(( Olis tosi mahti paikka, ja varsinkin tieto siitä, miksi ihmeessä on hylätty? :o

    - Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauppa sijaitsee pienessä "kylässä" lähellä erästä hylättyä tehdasta. Oma veikkaukseni on, että tehtaan suljettua ovensa ja työntekijöiden muutettua isompiin kaupunkeihin, ei ole enää riittänyt asiakkaita kyseisellä pikkukaupalle.

      Poista
  7. Täytynee sitten jättää tänne kommentti, kun niiitä toivotaan ;D
    Hyvä blogi on, ja tätä hiljaisesti stalkkailen täällä ;P

    VastaaPoista
  8. otatko sä ikinä noilta taloilta mitään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, en ole tainnut ikinä ottaa matkaan mitään. Enemmänkin unohtanut omia tavaroitani kohteisiin kameran linssisuojuksista hanskoihin ja jalustan kuljetuspussukoihin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hylätty mielisairaala, Tuusula

Hylätty vaahtosammutintehdas ja autiotalo